Medarbetare sökes

Solstrimmas Vuxenboende söker medarbetare för kombinationen vård, personalsamordning och schemaläggning

Tillsvidareanställning fördelat mellan 50 % vård och 25 % administration

Vi söker Dig som vill personlighetsutveckling i arbete med unga vuxna inom personkretstillhörighet § 1:1 LSS och samtidigt tycker om personalsamordning.

Vi önskar att Du är en varm, inkännande, lugn, balanserad, påhittig person. Lyhörd och respektfull samtidigt som Du kan vara tydlig och förstår att vara ledande utan att vara auktoritär.

Arbetet i vården är på rullande schema, där arbetstiden är mest förlagd till eftermiddagar, kvällar, helger och ibland sovande journätter. Du behöver ha körkort och tala svenska, kunna uttrycka dig ledigt i tal och skrift. Dina arbetsuppgifter kommer att förutom det direkta stödet till de boende bestå av alla de i ett hem förekommande hushållsuppgifterna, ledsaga till fritidsaktiviteter och kulturella upplevelser, samt lite trädgårdsarbete mm.

Som personalsamordnare ser du till att bemanning finns, tar emot sjukskrivningar och ledigheter, lägger schema och uppdaterar när förändringar och avvikelser inträffar. Har god kännedom om de boende och god kontakt med alla anställda för att kunna optimera schemaläggningen så att trygghet och förutsägbarhet finns för alla. Tar emot och godkänner tidrapporter, samt ett bra samarbete med föreståndaren.

Då är Du välkommen att söka arbete på Solstrimmas Vuxenboende strax utanför Gnesta. Du kommer då att ingå i en arbetsgemenskap som månar om och vill de boendes bästa för att stödja dem i deras utveckling, samt kontinuerlig kompetensutveckling.

Vår strävan är att ha ett ömsesidigt nära, öppet, respektfullt samarbete i såväl arbetet som i verksamhetens utveckling som du blir en del utav.

Välkommen med en anställningsförfrågan där Du presenterar dig själv, vad Du gjort tidigare, tidigare erfarenheter av liknande arbete, adekvata utbildningar mm.

Anställningen kommer mycket att avgöras av Din personliga kompetens inför arbetsuppgifterna.

Omgående tillträde till tjänsten.

Ansökningar mejlas till: solstrimma1@hotmail.com   

                       Lennart Agebjär föreståndare Solstrimmas Vuxenboende

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s